Scrambled eggs

Scrambled eggs

Een ei hoort erbij, want het is weer Pasen! Ga jij deze overheerlijke scrambled eggs maken voor het paasontbijt?

Benodigdheden

Ingrediënten voor 2 porties:

  • 3 eieren
  • 50 milliliter melk
  • 2 broodjes
  • peper en zout

Benodigdheden:

  • Sysas koekenpan
  • siliconen spatel

Zo bereid je de scrambled eggs

Zie onderstaand de uitleg in stappen:

  1. Mix het ei met de melk en kluts dit goed door elkaar. Klop het mengsel tot het een beetje bubbelt.
  2. Verwarm de Sysas koekenpan rustig voor, zet het fornuis daarna op middelhoog vuur.
  3. Schenk het eiermengsel in de pan. Roer het rustig met de spatel door en blijf roeren.
  4. Als het gerecht niet nat meer is, is het gaar en kun je het uit de pan halen.
  5. Leg de scrambled eggs op een broodje en doe hier naar smaak peper en zout over. Genieten maar!

Tip! Wil jij heerlijk knapperige broodjes? Bak de broodjes dan af in de Sysas braadpan, hapjespan of kookpan (met deksel)!

Over de Sysas koekenpan

De Sysas koekenpan die we gebruikt hebben voor het maken van deze scrambled eggs, is dit exemplaar van 24 cm. Dankzij de unieke Sysas mineraalbodem is de pan in een handomdraai weer schoon. Als de pan nog warm is, kun je alvast met een keukenpapiertje de meeste etensresten verwijderen. Daarna was je de pan af met warm water en een drupje afwaswater. Alsof er niks gebeurd is!