Sysas
Trapgans 8A | 1244 RL ANKEVEEN

www.sysas.nl 
info@sysas.nl
KvK: 59172517 | BTW Nummer: NL853351156B01

Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle producten welke door Sysas worden aangeboden en op elke tot stand gekomen koop via internet of via de beurzen en markten waar Sysas staat. Deze verkoopvoorwaarden bepalen de contractuele verhoudingen tussen Sysas en de consument, tevens ook de voorwaarden die van toepassing zijn voor elke verkoop die gesloten wordt via de website van Sysas.

Sysas behoudt zich het recht om de verkoopsvoorwaarden op elk moment te kunnen wijzigen. In dat geval zullen de voorwaarden die van kracht waren op het ogenblik dat de consument zijn bestelling heeft geplaatst, van toepassing zijn.

De foto’s van de webshop zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk maar een perfecte gelijkenis met het voorgestelde product kan niet gegarandeerd worden, onder meer wat de kleur betreft.

Prijzen

Alle prijzen van de producten van Sysas die op de website verkocht worden, worden per artikel weergegeven. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De prijzen die genoemd worden op de website zijn inclusief BTW, geldend op het percentage van de BTW op de dag van de bestelling via de webshop. Elke wijziging van het percentage van de BTW zou gevolgen kunnen hebben voor de prijzen van de producten van Sysas.

Sysas behoudt zich het recht om op elk moment de prijzen te wijzigen. De prijs van het artikel zal gelden op het ogenblik van de bestelling zoals deze wordt weergegeven in de webshop op onze website. Dit is de enige geldige prijs voor de consument.

Bezorging in Nederland en daarbuiten

De producten van Sysas die zijn aangekocht in de webshop worden uitsluitend verzonden in Nederland. Voor verzending binnen Europa of daarbuiten geldt een speciaal tarief welke opvraagbaar is bij de klantenservice van Sysas.

Bevestiging

De consument ontvangt, na het bestellen via de webshop, een automatisch gegenereerde mail waarin de bestelling wordt weergegeven. Ook staat hierin of er via iDeal of een overschrijving betaald is. Indien er nog een overschrijving moet plaatsvinden wordt in de automatisch gegeneerde mail weergegeven wat er nog overgemaakt moet worden voordat de bestelling aan de consument zal worden verzonden. Een betaling achteraf is niet mogelijk via de webshop. Bestellingen worden alleen verzonden wanneer de betaling daarvan volledig is overgemaakt.

Sysas neemt alle benodigde maatregelen om de beveiliging van de website en webshop optimaal te houden en vertrouwelijk om te gaan met de gegevens van de consument.

Voorraad

De producten van Sysas en de prijzen hiervan zijn van toepassing op de beschikbaarheid van deze producten. Het kan zijn dat een artikel niet meer voorradig is. Hiervan wordt u op de hoogte gebracht middels een persoonlijke mail.
Wanneer Sysas dit nodig acht, behoudt zij het recht om op elk moment een product te kunnen wijzigen, toevoegen of intrekken. Sysas behoudt zich het recht, om wanneer dit nodig is, een artikel uit de verkoop te nemen, ongeacht de reden.

Levering en verzendkosten

De kosten van verzending worden vlak voor de definitieve betaling aan de consument getoond via de webshop.

De bestelling zal binnen 2-3 werkdagen na het bestellen bij de consument worden geleverd, mits de bezorging die verzorgd wordt door PostNL binnen Nederland geen hinder ondervindt van bijvoorbeeld onvoorziene stakingen en/of barre weersomstandigheden. Iedere bestelling die gedaan is met een juist mailadres zal na het verzorgen van de bestelling een track and trace code van PostNL ontvangen per mail, mits de bestelling binnen Nederland wordt geleverd. Voor bestellingen buiten Nederland, hetzij Europa, of daarbuiten, zullen consumenten een track and trace code van desbetreffende vervoerder ontvangen.

De leveringen zullen plaatsvinden op het adres zoals opgegeven door de consument, die als enige verantwoordelijk is voor een foutieve levering die te wijten is aan een foutief of een onvoldoende duidelijk opgegeven adres bij de bestelling.

Sysas doet haar uiterste best om de bestellingen op een goede manier af te leveren. Mocht er onverhoopt tijdens transport toch iets mis zijn gegaan met de verzenddoos, dan kan de consument binnen 7 dagen na aflevering contact opnemen met de klantenservice van Sysas. Het niet doorgeven van een klacht binnen de hierboven genoemde termijn maakt elke verdere vordering tegen de vervoerder onmogelijk.

Omruilen en/of retourneren

Sysas streeft naar klanttevredenheid en kwaliteit. Na het aankopen van een product beschikt de consument over een bedenktermijn van 14 dagen om te kunnen ruilen of het product retour te zenden, te rekenen van de dag na levering van het bestelde of gekochte product via de Sysas webshop. Het product dient nieuw, volledig, ongebruikt en in de originele verpakking bewaard te zijn gebleven tezamen met een factuur of leveringsbewijs van het desbetreffende product. De consument kan contact opnemen per telefoon of per mail via info@sysas.nl. De geretourneerde artikelen worden terugbetaald op de bankrekening van de consument binnen 10 werkdagen na het ontvangen van de geretourneerde bestelling.

Wanneer het een foutieve bestelling betreft, zal Sysas met de consument bespreken welke producten hiervoor in de plaats dienen te komen. Ook de manier van retour sturen zal per gebeurtenis met de consument worden besproken door de klantenservice van Sysas.

Wanneer er een nieuwe bestelling wordt toegestuurd na het omruilen van een artikel zal Sysas opnieuw verzendkosten berekenen.

Artikelen die omgeruild moeten worden, mogen verstuurd worden naar:
Sysas
Postbus 395
1400 AJ BUSSUM

Het retourneren van de bestelling is voor eigen rekening van de consument. De kosten worden door PostNL aangegeven, of bij elk willekeurig postpunt waar het pakket vandaan wordt verzonden.

Garantie

  • De Sysas serie (2020) heeft een garantietermijn van 5 jaar.
  • Voor de eerdere Sysas Pro serie geldt eveneens een garantietermijn van 5 jaar.
  • De eerdere Sysas Lux serie heeft 1 jaar garantie.

Aansprakelijkheid

De consument is verantwoordelijk voor de keuze van de producten, van bewaring en/of opslag hiervan en het gebruik. De consument dient de producten van Sysas op de door Sysas geadviseerde manier te gebruiken op een daarvoor bestemde warmtebron, zoals gasfornuis, keramische kookplaat, elektrische kookplaat, inductieplaat of camping gastoestel. De producten van Sysas zijn niet geschikt voor open vuur of voor in de open haard of op de barbecue. De pan is geschikt voor de bereiding van levensmiddelen.

Sysas kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade die ontstaat en/of voortvloeit wanneer de consument gebruikmaakt van een onbeveiligde internetverbinding of een onbeveiligd apparaat, zoals het verlies van gegevens, besmetting met een virussen, een onderbreking van de dienstverlening of andere onvoorziene problemen.

Privacy persoonsgegevens

Sysas zal gegevens verzamelen, zoals persoonsgegevens voor het versturen van bestellingen. Hiermee wordt uiterst vertrouwelijk omgegaan zoals de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) dit omschrijft en adviseert. Hoe wij hiermee omgaan, staat beschreven in onze privacy policy.

Algemene voorwaarden

De huidige voorwaarden zijn opgesteld in 2019 en bijgewerkt in 2020. Sysas behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden te updaten, aan te passen of te verbeteren.