Gezonde pannen van duurzame kwaliteit
De gebruiksvriendelijke en veelzijdige Sysas pan, voor iedereen die van lekker en gezond eten houdt
Onze Sysas pannen worden gemaakt in Italië. Een land dat bekendstaat om haar gevarieerde recepten met rijke smaken en verse ingrediënten. De kracht van eenvoud is van groot belang in de Italiaanse keuken en dat geldt ook voor onze pannen. We leveren duurzame kwaliteit die voor zich spreekt.
Bij Sysas houden we van gezond en lekker eten. En bij gezond en lekker eten hoort wat ons betreft ook verantwoord koken. Onze pannen zijn daarom vrij van PFOA (Teflon), PTFE, zware metalen en nikkel. Al die schadelijke stoffen zijn, zeker anno 2021, nergens meer voor nodig.
Het fijne van onze pannen is dat ze zijn uitgerust met een exclusieve Sysas mineraalbodem. Dit is een unieke bodem die speciaal voor ons wordt ontwikkeld in het zonnige Italië. De mineraalbodem die onze pannen zo populair maakt hebben we in de 45 jaar dat we nu bestaan steeds verder ontwikkeld. Hierdoor haal je met onze pannen doordachte kwaliteit in huis.
Bovenop de samenstelling van onze mineraalbodem is er nog iets dat onze bodems zo uniek maakt. We hebben de bodem namelijk voorzien van een extra sterke aluminium kern. Daarnaast zijn onze pannen gestempeld, wat inhoudt dat er geen lasnaden aan te pas komen. In combinatie met de aluminium kern zorgt dit ervoor dat de pannen nooit meer krom trekken. Vooral als je op inductie kookt is dit een verademing: met een rechte bodem blijft de pan altijd volop in contact met het magnetische veld in de inductieplaat.
Goed nieuws! De nieuwe Sysas pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Je hoeft dus niet meer te kiezen tussen de eerdere Pro en Lux serie: onze nieuwe serie kun je op iedere warmtebron gebruiken. De pannen zijn geschikt voor koken op inductie, gas en halogeen, maar ook voor elektrisch en keramisch koken.
Je kunt de pannen uit de nieuwe serie zelfs in de oven zetten: ze zijn tot 180 ºC ovenbestendig. We vinden het zelf heerlijk om een gerecht na het koken nog even te gratineren in de oven, bijvoorbeeld met geraspte kaas. Nu heb je daar geen extra ovenschaal meer voor nodig.